Hjerteligt velkommen

hvem er jeg så?

Mit navn er Katerina Jørgensen, og jeg er ansigtet bag KJNegle. 

Jeg er certificeret negletekniker og underviser ved Emmi®-NAIL, og til daglig laver jeg negle og underviser i min salon/ neglestudie i Holmegaard tæt på Næstved, Sjælland.

De fleste kender mig fra Instagram, hvor jeg dagligt deler ud af negleviden samt hverdagens succeser og udfordringer, som negletekniker. 

Jeg deler særligt budskabet om glæden og friheden i at lave negle samt at ingen er perfekte, og at vi alle oplever liftings, knæk og arbejdstider på 3 timer – OGSÅ VI PROFESSIONELLE.

Men når det er sagt, så er der nogle tiltag, som du kan gøre for at lave flotte, holdbare negle, så du kan tjene penge. 

... og her kommer jeg ind i billedet! 

Til daglig hjælper jeg nemlig negleentuisiaster til succes med korrekt og holdbar negleteknik, så rammerne for en succesfuld forretning skabes, uanset om du drømmer fuldtid, deltid eller hobby.

 

det vigtigste som mine

kursister har lært mig

 

 er, at vi alle noget med i bagagen, som skaber vores motivation for at investere i undervisning👇

Det kan være, at du drømmer om

… at skabe din egen hverdag.

… at være din egen chef.

… at drive selvstændig virksomhed.

… at arbejde i salon/klinik.

… at tjene lidt lommepenge.

… at arbejde med dig selv mentalt.

… at rejse dig efter livet slog dig omkuld.

… at vinde over fysisk eller psykisk sygdom.

… indsæt selv her ❤️

Uanset, hvad din drøm og motivation er, så er du altid velkommen til at søge råd og vejledning hos mig.

Succesfuld forretning

hvorfor lave negle?

1. FRIHED
Når du laver negle får du frihed til både at være badass forretningskvinde og nærværende kæreste, veninde, søster eller mor. At være negletekniker giver frihed, fordi du kan forme arbejdet efter dine ønsker/behov, og du bestemmer selv din arbejdstid, arbejdsplads, services, priser, rutiner og kunder. 

2. ØKONOMI/PENGE 
Som negletekniker har du mulighed for at skabe dén forretning, som du selv ville elske at være kunde i. En forretning med god service, høje standarter og en stabil økonomi. Uanset om du laver negle professionelt eller på hobbyniveau, så er der penge at tjene i at lave negle. 

3. PERSONLIG UDVIKLING 
Fordi dét at være negletekniker er så meget mere end bare at lave negle. Det er en konstant balance mellem at sætte sig mål og at gå efter disse. At undersøge, lære og gøre samt arbejde med sig selv psykisk og fysisk.