Hjerteligt velkommen !

Mit navn er Katerina Jørgensen, og jeg er ansigtet bag KJNegle. Jeg er certificeret International Negletekniker og Underviser ved det tyske brand, Emmi®-NAIL.

De fleste kender mig fra Instagram, hvor jeg dagligt deler ud af hverdagens succeser og udfordringer. Jeg deler særligt budskabet om, at ingen er perfekte, og at vi alle oplever liftings, knæk og arbejdstider på 3 timer. Well… Det gør jeg i hvert fald !

På mine platforme deler jeg ud af gratis inspiration og viden, mens jeg som underviser hjælper kvinder til succes med korrekt og holdbar negleteknik, så rammerne for en succesfuld forretning skabes. 

HVAD ER EN SUCCESFULD FORRETNING FOR MIG?

1 FRIHED. Frihed til både at være badass forretningskvinde og nærværende kæreste, veninde, søster og mor. At være negletekniker giver frihed. Du er ikke låst af et 8-16 job, strikse ledere og weekendarbejde. Tværtimod har du mulighed for at forme arbejdet efter dine ønsker/behov. Du bestemmer selv din arbejdstid, din arbejdsplads, dine services, dine priser, dine rutiner og dine kunder.

2 ØKONOMI/PENGE. Som negletekniker – særligt som selvstændig negletekniker – har du mulighed for at skabe dén forretning, som du selv ville elske at være kunde i. En forretning med god service, høje standarter og en solid økonomi. Uanset om du laver negle professionelt eller på hobbyniveau, så er der penge at tjene i at lave negle. Du sætter selv dine priser. Hvor meget vil du tjene?

3 PERSONLIG UDVIKLING. Fordi dét at være negletekniker er så meget mere end bare at lave negle. Det er en konstant balance mellem at sætte sig mål og at gå efter disse. At undersøge, lære og gøre. At arbejde med sig selv psykisk og fysisk. 


OPDATERES.