Loading...

Gavekort

250,00kr.12.500,00kr.

Er du på udkig efter den perfekte gave til negleentusiasten? Et gavekort til undervisning er den ultimative gave, der vil give dem mulighed for at lære og udvikle deres negletekniske færdigheder på en professionel måde.

Med gavekortet kan modtageren vælge mellem frit imellem alle typer undervisning hos KJNegle – herunder 1 årig negleteknikeruddannelse, eneundervisning, online workshops, neglekurser og events, der passer til deres niveau og interesse.

Uanset om de er begyndere eller erfarne negleteknikere, guides de gennem trin-for-trin-demonstrationer og praktiske øvelser, der vil hjælpe dem med at forbedre deres teknikker og skabe smukke negle.

Vælg gavekortets beløb nedenfor

Loading...

BEMÆRK - gavekort kan også bruges på

Gavekort kan også bruges på neglebehandlinger hos KJNegle (tirsdage og onsdage i tidsrummet kl. 9-15)

Derudover kan gavekort bruges på personlig pleje, herunder Sanzi Beauty produkter, vippe og brynpleje, negleolier, håndmasker og cremer.

Gavekort kan IKKE bruges på EMMI-Nail.

EMMI-Nail produkter sælges hos KJNegle, men KJNegle er ikke den primære forhandler af disse produkter. Produkterne leveres af vores eksterne samarbejdspartner, All About you, som også modtager betalingen for salget af produkterne.

Ønsker du at give et gavekort, som modtageren kan bruge på EMMI-Nail produkter hos KJNegle, bedes du derfor købe dit gavekort direkte hos forhandleren, www.allaboutyou.dk. Gavekortet kan herefter medbringes og bruges hos KJNegle.

Forsendelse

Gavekortet sendes med postnord og kan forventes leveret efter 1-3 hverdage.

Har du mod forventning ikke modtaget dit gavekort efter 4 hverdage, kontakt da KJNegle.

Returret

Købsprisen på gavekort refunderes ikke, ligesom gavekort ikke kan ombyttes til kontanter. Gavekort gælder til alle typer undervisning hos KJNegle, men ikke på køb af EMMI-Nail produkter.