Loading...

Basis Forlængelse – online

799,00kr.

Denne online workshop er skabt specifikt til dig, som ønsker at forbedre udseende og holdbarhed på dine forlængelser opbygget på skabelon. 

I et omfattende videomateriale lærer du at arbejde med skabeloner samt at støbe og tilfile sammen med din underviser, Katerina Jørgensen, som du også får uvurderlig mulighed for sparring med efterfølgende.

Denne online workshop handler om 3 ting:

  1. at forbedre dine skabelonfærdigheder
  2. at støbe og opbygge negleforlængelser korrekt
  3. at tilfile dine forlængelser, så disse er pæne og holdbare

 

Haps din workshop i dag og tag dit første skridt mod smukke, holdbare negleforlængelser.

Sneak peek

Loading...

Beskrivelse

På denne online workshop får du de vigtigste redskaber og teknikker til opbygning, forlængelse og tilfiling af kunstige negle (på skabelon).

Du lærer om kunstneglens konstruktion, så du er rustet til at støbe negleforlængelser, som er stærke nok til dine kunders hverdagsaktiviteter.

Derudover får du:

✓ Læring når du vil og hvor du vil
30 min professionel undervisning 
Ubegrænset antal afspilninger
✓ Evighedsadgang – udløber aldrig
✓ Pæne og holdbare negle fremover (oh yes please!)

Specifikationer

Basis Forlængelse er en forudfilmet On Demand video, som du kan afspille igen og igen fra alle databærende medier. Herunder computer, tablet og mobiltelefon.

Ved køb af workshoppen modtager du et link, hvorfra du frit kan streame og downloade din video. Via samme link finder du også en lille extra surprice/bonus til dig. ENJOY!

Diplom

Basis Forlængelse er en certificeringsworkshop, hvilket betyder at det er muligt for dig at tilkøbe et online 1:1 certificeringsforløb med diplom.

I et online 1:1 certificeringsforløb tages du i hånden mod flotte, ensartede og holdbare forlængelser. Du og jeg sparrer virtuelt om dit arbejde, og når du har lavet 3 godkendte sæt negleforlængelser, godkendes du forløbet og modtager dit diplom med posten.

Pris for certificeringsforløb og diplom: 1000,-

 

Bemærk

BEMÆRK! Denne workshop inkluderer ikke Prep. Ønsker du specifik undervisning i prep, anbefales denne workshop.

I workshoppen arbejdes der med gelé, men du kan bruge lige det opbygningsprodukt, som du ønsker. Teknikkerne og teorien er det samme omend du arbejder med gelé, akryl eller akrylgelé.