Loading...

Perfect Prep – online

399,00kr.

Denne online workshop er skabt specifikt til dig, som er nybegynder eller har problemer med din prep-rutine og holdbarhed. 

I et omfattende videomateriale lærer du den perfekte prep sammen med din underviser, Katerina Jørgensen, som du også får uvurderlig mulighed for sparring med efterfølgende.

Denne online workshop handler kun om én ting: at forbedre holdbarheden på dine negle. Ingen tomme løfter, kun konkret og dybdegående undervisning.

Haps din workshop i dag og tag dit første skridt mod holdbare negle.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig!

Sneak peek

Loading...

Beskrivelse

På denne online workshop får du de vigtigste redskaber og teknikker til prep, herunder teori om negletyper, neglebånd, talkum/babypudder og brug af diamantbit til at rense op under den proximale neglefold og de laterale neglefolde.

Derudover får du:

✓ Læring når du vil og hvor du vil
30 min professionel undervisning 
Ubegrænset antal afspilninger
✓ Evighedsadgang – udløber aldrig
✓ Holdbare negle fremover (oh yes please!)

Specifikationer

Perfect Prep er en forudfilmet On Demand video, som du kan afspille igen og igen fra alle databærende medier. Herunder computer, tablet og mobiltelefon.

Ved køb af workshoppen modtager du et link, hvorfra du frit kan streame og downloade din video. Via samme link finder du også lille extra surprice/bonus til dig. ENJOY!

Diplom

Perfect Prep er en kompetenceworkshop og ikke en certificeringsworkshop.

Det er derfor ikke muligt at modtage diplom i Perfect Prep, men det er muligt at modtage diplom i alle andre online workshops hos KJNegle.

Find alle online workshops her.